Bun venit, Oaspete!(5 Credite Ramase) · Language

 
Donatii:Abonare

Abonamente

Inscrierea la IntercerTube.com este GRATUITA. La inscriere puteti alege "Pachetul Gratuit" cu specificatiile de mai jos.

Daca aveti nevoie sa incarcati fisiere mai multe sau mai mari, puteti sa adaugati unul dintre pachetele de dimensiuni mai mari specificate mai jos.

Promotii speciale

Promotie speciala pentru pachetul Professional:
Oferim o reducere de 50% pentru pachetul Professional. Cei care se aboneaza la acest pachet vor primi 1 GB spatiu pentru doar $5/luna (in loc de $10/luna).

Stimati prieteni,

Va multumim pentru ca folositi website-ul IntercerTube.com!

Lansat in Noiembrie 2008, IntercerTube a adunat pana acum circa 3600 de clipuri audio si video. Aceasta inseamna, pe langa posibilitatea multora de a urmari aceste programe, si un consum mare de resurse (spatiu, banda trafic etc.). Pentru a avea spatiu suficient a trebuit sa cumparam un server dedicat, care insa ne costa de trei ori mai mult ca spatiul de hosting anterior.

Desi vom mentine un pachet de abonament gratuit, IntercerTube are nevoie de suportul vostru pentru a putea continua. Chiar si o contributie de $1/luna este importanta.

Pentru a vedea pachetele disponibile dati click pe butonul "Cumpara pachet" din partea stanga a paginii tale de baza (pagina de dupa logare).
Exemplu in imaginea de mai jos:
http://christianwebschool.net/site/1/media/intercertube_pachete_abonament.png

Pentru a cumpara un abonament, puteti selecta din abonamentele disponibile.
Exemplu in imaginea de mai jos:
http://christianwebschool.net/site/1/media/intercertube_cumpara_pachet.png
Pachetele disponibile la IntercerTube Pachet Gratuit 50 MB spatiu
500 MB banda/luna
25 fisiere
Limita fisier incarcat: 2 MB

Pachet Suporter Acest pachet este destinat celor ce doresc sa adauge un numar mediu de fisiere.
250 MB spatiu
1000 MB banda/luna
100 fisiere
Limita fisier incarcat: 35 MB
$1/luna ($12 platit o data pe an)

Pachet Professional Acest pachet este destinat celor care au nevoie sa adauge multe materiale.
1000 MB spatiu
2500 MB banda/luna
1000 fisiere
Limita fisier incarcat: 100 MB
$10/luna ($120 platit o data pe an) --- doar $60/an pentru o perioada limitata

Important: Daca nu puteti folosi credit card, puteti sa cumparati abonamentul cu plata prin transfer bancar. Detaliile sunt afisate mai jos pe aceasta pagina.

Dupa ce efectuati plata in acest fel, anuntati-ne pe email la info@intercer.net numele vostru de utilizator de la IntercerTube pentru a va seta abonamentul cumparat. Daca aveti intrebari sau sugestii scrieti-ne la info@intercer.net .

Va multumim pentru intelegerea si participarea voastra!

Echipa IntercerTube

Donatii

INTERCER este o organizatie non-profit care se sustine doar prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice sau organizatii. INTERCER va pune la dispozitie in mod GRATUIT o gama variata de resurse biblice. Inceputa in 1997 aceasta activitate s-a extins si necesita acum mai multe resurse. Puteti ajuta INTERCER sa continue aceasta activitate prin donatiile dvs. Orice suma, cat de mica, este binevenita.

Puteti accesa pagina de donatii Intercer dand click pe link-ul de mai jos:
http://www.intercer.net/article.php?id=7

Pentru alte detalii ne puteti scrie la
info@intercer.net .


Warning: Unknown: open(/home/intertub/tmp/sessions/sess_ef869669e29328c9e3a51662aac51c7a, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/intertub/tmp/sessions) in Unknown on line 0